Chelsea

Mijn naam is Chelsea ik ben 32-jaar en bekend van onder andere: 'De meiden van Holland' en 'Secret Circle'. Ik heb tatoeages en in mijn tepels en navel heb ik piercings. Er is veel bespreekbaar, mede omdat ik open minded ben.

Ik sta onbevooroordeeld in het leven en hoewel ik een zacht karakter heb, is mijn alter-ego een strenge Meesteres! Nu ben ik zeker geen 13 in een dozijn Meesteres, dus mijn sessies zijn dan ook beslist niet basic. 

Als je op zoek bent naar de 'Real Girlfriend Experience', kan ik je verzekeren dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn. Even al je zorgen vergeten en alleen maar genieten en plezier maken! Dit in combinatie met knuffelen en heerlijk sensueel zoenen waarna we passievolle seks hebben, waarbij we samen genieten en je tot een extatisch hoogtepunt komt, die je niet snel zal vergeten... ook als je behoefte hebt aan een luisterend oor, dan ben ik er voor je. Ik kan goed luisteren zodat je je verhaal altijd bij mij kwijt kunt. 

Als vanzelfsprekend is discretie en hygiëne gegarandeerd, evenals een verzorgd uiterlijk. Wederzijds respect is de sleutel tot een ultieme date, die je nog lang zal bijblijven. 

Zie ik je snel? Zodat we samen kunnen genieten en ik je in de watten leg. 

 

Liefs x-je van Chelsea 


*Neem vrijblijvend contact op om jouw eventuele wensen en voorkeuren kenbaar te maken! 

MIJN TARIEVEN
1 uur vanaf € 250,-*
2 uur vanaf € 475,-*
3 uur vanaf € 650,-*
4 uur vanaf € 850,-*
DETAILS VAN SENSUELE CHELSEA
Leeftijd 32 jaar
Lengte 1.67 m
Gewicht 62 kg
Confectiemaat
Cupmaat 75/80 D
Schoenmaat 38
Huidskleur Blank
Haar Donkerblond
Ogen Groen/Grijs
Tattoo Ja
Piercings Ja
Roken Ja
Drinken Ja
Eten Divers
Draagt parfum Ja
Kledingstijl Vrouwelijk/Gevarieerd
Lingerie Luxury lingerie
Muziek Chill
Houdt van Gezelligheid en samen genieten
Houdt niet van Poep en plassex
Maximale reisafstand In overleg