Wij hebben weer ruimte voor nieuwe ‘Classy Specials’, die zich willen aansluiten bij Special dates, op zelfstandige basis. Omdat Special Dates uitsluitend met échte liefhebbers samenwerkt, hebben we een verlanglijstje alvorens we over gaan tot een mogelijke samenwerking.

Blauwdruk van ‘onze’ special

Natuurlijk is leeftijd maar een getal… toch willen we als richtlijn meegeven dat we op zoek zijn naar specials vanaf 18  jaar, hygiënisch, verzorgd uiterlijk, vanaf maat 34 tot en met plus size, maar voorzien van stijl en klasse. Het is vanzelfsprekend dat je jouw lichaam als een tempel ziet, en hier ook goed voor zorgt. Naast deze uiterlijke kenmerken, is het belangrijk dat je: enthousiast bent, spontaan, intelligent, een tikkeltje ‘naughty’, charmant, maar bovenal bent voorzien van een gouden hartje.

Beschikbaarheid

Omdat we willen voorkomen dat je te veel eist van jezelf, zien we bij voorkeur liever niet dat je fulltime beschikbaar bent. Met drie dagdelen per week weten we zeker dat jouw ‘Special Dates’, dan ook echt het quality time gehalte heeft. Waarbij je nog voldoende tijd over hebt om van je privéleven te genieten, of te combineren met je huidige baan/studie.

Ben jij: Die spontane, representatieve persoon die geniet van intimiteit en erotiek? Beschik je over een brede algemene ontwikkeling en zie je iedere boeking als een spannende date? Is het jouw missie om een date vanaf de kennismaking, tot het ‘moment suprême’, in het teken te laten staan van genieten, met de hoofdletter G? Als je deze vragen tot nu toe met een volmondig ‘JA!’ hebt kunnen bevestigen, lees dan vooral verder!

Nog geen ervaring?

Dat is geen enkel probleem! Als jij overtuigd bent van dat jij in het profiel past van een toekomstige ‘special’, dan komt de ervaring vanzelf! Uiteraard kun je rekenen op uitstekende coaching en vrouwelijke begeleiding.